Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στον Πυργετό η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Διοικητή του Α.Τ. Τεμπών κ. Πρόδρομο Χαρισμανίδη για την τιμητική πρόσκληση.

Ευχαρίστησε τόσο τον ίδιο όσο και το προσωπικό, για τις υψηλές και χρήσιμες υπηρεσίες που παρέχουν στο Δήμο Τεμπών, που σκοπό έχουν την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών. Επιπρόσθετα, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες και τόνισε ότι: "Η δημοτική Αρχή παραμένει αρωγός και η συνεργασία μας επιθυμούμε να συνεχίσει να είναι αγαστή".

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

  

Κατάμεστη η αίθουσα στην ταβέρνα "Ο Στέλιος" στην Όσσα για την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου.

Η αίθουσα πλημμύρισε ως επί το πλείστον, από αεικίνητες κυρίες που πάντα προσφέρουν στον τόπο τους και είναι πάντα πρόθυμες να προσφέρουν αφιλοκερδώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου παρευρέθηκαν εκεί, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκαν στον ετήσιο απολογισμό του έργου τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, όπου αντάλλαξε ευχές με τις παρευρισκόμενες και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία. Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Τσέτσιλας, και η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κα Μαρία Κωστή.

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Κρικώνης, η δημοτική σύμβουλος κα Ζωή Σαραντοπούλου και ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας κ. Μιχάλης Γκουντής.

Ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Κατερίνα Δρογκούλα για την ευγενική πρόσκληση, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου. Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία. Τέλος, ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για το πλούσιο έργο που προσφέρουν στον τόπο τους και τόνισε ότι η κοινωνική τους προσφορά είναι σημαντική και έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της στην τοπική κοινωνία μας.

Το ίδιο βράδυ, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο αθλητικός σύλλογος "Θύελλα Ελάτειας" στην καφετέρια "Saloon" στην Ελάτεια. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννη Ζάρρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής, οι αθλητές και αρκετοί φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τον κ. Κίτσιο για την τιμητική πρόσκληση και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Τεμπών είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τις αθλητικές ομάδες. Πιστεύει στο αθλητικό πνεύμα και προτρέπει τα νέα παιδιά να απασχολούνται σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

   

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πυργετού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πυργετού, η οποία ήταν κατάμεστη από τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΚΑΠΗ. Όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και δημιουργία. Το φλουρί κέρδισε η κα Μορφούλα Ρήγα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ, την Προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών κα Πανωραία Τσικλητάρη και τους εργαζόμενους που πάντα είναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου, βρίσκονται πάντα διαθέσιμες να προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστούν, γιατί έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ο Δήμαρχος Τεμπών τόνισε τέλος, ότι: "θέλουμε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας, τους προβληματισμούς σας, για να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για τις ανάγκες σας και την καθημερινότητά σας. Φέτος θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες εκδρομές αναψυχής. Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι  είμαστε στη διαδικασία  δημιουργίας σταθμού για την Άνοια, ώστε τα μέλη των ΚΑΠΗ και όχι μόνο, να συμμετέχουν δωρεάν  σε τεστ, εξετάσεις και παροχές".