Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση γεμάτη παλμό μίλησε στην τοπική κοινότητα Μαρμαρίνης του Δήμου Αγιάς ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μιλώντας στους κατοίκους της Μαρμαρίνης ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που υλοποίησε η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, αλλά και στους στόχους της νέας περιόδου, η οποία όπως είπε χρειάζεται σταθερότητα, εμπειρία και κυρίως σωστές αποφάσεις, αφού πλέον οι προκλήσεις της εποχής μας είναι τεράστιες.

Δεν είναι μόνο η κλιματική κρίση που μας χτυπά πια με συχνούς ρυθμούς. Είναι μια σειρά από κρίσεις που γεννούν αβεβαιότητα και δημιουργούν την ανάγκη μιας ισχυρής αυτοδιοίκησης που θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη, θα προβλέπει, θα δημιουργεί και θα ενισχύει την ανθεκτικότητα των πόλεων και των χωριών.

Χρειάζεται σχέδιο, όραμα και συνεχής εξέλιξη για να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες - είπε χαρακτηριστικά ο Αντ. Γκουντάρας, ο οποίος ωστόσο δήλωσε βέβαιος για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη νίκη της παράταξης του.