Την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας επισκέφθηκε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Μητσογιάννη Νικόλαο, όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νομό, τις δυνατότητες και τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Παρόντες στην συνάντηση και ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας, Πύραρχος Κίτσιος Λάμπρος.


Ο Χρήστος Καπετάνος ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για την υπέρβαση εαυτών που έδειξαν όλοι στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΠΕ.Κ.Ε. Θεσσαλίας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους πυροσβέστες μας και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του πολύ σπουδαίου αυτού κέντρου, για τις κλήσεις που δέχονται καθημερινά από τους πολίτες και τη διαχείριση τους.

Ακολούθησε ο 1ος Σταθμός Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή, Αντιπύραρχο Γκουτζέλα Νικόλαο και τον διοικητή 3ου Σταθμού Λάρισας Αντιπύραρχος Δημήτρη Κουλούλα.

Τέλος επισκέφθηκε το Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνομίλησε με το Προεδρείο των πυροσβεστών, τον Ηλία Αρβυθά και το Νίκο Τάψα, για τις ανάγκες του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Χρήστος Καπετάνος αμέσως μετά την επίσκεψη έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Επισκέφθηκα σήμερα την Περιφερειακή Διοικηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας αλλά και να ενημερωθώ για τα επίκαιρα θέματα επιχειρησιακής ετοιμότητας της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για το Νομό Λάρισας να ανοίξουν οι θέσεις εποχικού προσωπικού ώστε να ενισχύσουν τη στελέχωση της υπηρεσίας. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μην επιφυλάσσει φαινόμενα  σαν αυτά που ζήσαμε πρόσφατα.
Ευχαριστώ πολύ τον Διοικητή, Αρχιπύραρχο, Μητσογιάννη Νικόλαο και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα για την φιλοξενεία, την ξενάγηση και την ενημέρωση που έλαβα.
Καλή Χρονιά με υγεία».