Στην παροχή Πρώτων Βοηθειών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων και περιστατικών, πιστοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων.

Σε ειδική συνάντηση, στο Δημαρχείο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών εκπαίδευσης, από τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο.

Να σημειωθεί ότι η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

«Η προσπάθειά μας για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας και της Αστικής Ανθεκτικότητας, είναι διαρκής. Η πόλη μας βίωσε τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023. Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και καταστάσεων. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά και για την προσφορά τους», σημείωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μετείχαν οι κκ. Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής & Αναπληρωτής Δήμαρχος, Μιχαήλ Τσιάρας, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαρισαίων, Χριστίνα Γιώτσα, Εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού, Δήμητρα Τσιρώνη, Εθελόντρια και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων κκ. Ελένη Σαλμά, Φώτης Βαϊόπουλος, Δημήτρης Γκάνας, που έλαβαν την πιστοποίηση.