Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Ραψάνης, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης το βράδυ.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ραψάνης αποφάσισαν να "το τσικνήσουν" και παράλληλα να κόψουν και την Πρωτοχρονιάτικη πίτας τους.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Διόδωρος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.

Στη συνέχεια, τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ τραγούδησαν γνωστά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της δασκάλας κας Κατερίνας Ρουκκά.

Η κα Ανδρομάχη Τσάτσαρη και ο κ. Ηλίας Παπακώστας απήγγειλαν ποιήματα αφιερωμένα στον παππού και τη γιαγιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γκατζόγια, τους δημοτικούς συμβούλους Θανάση Βλάχο και Ζωή Σαραντοπούλου, τον Πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας Στέλιο Παζάρα και το μέλος Γιώργο Γκαραγκούνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε τα εξής:

"Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία και δημιουργία. Ως δημοτική Αρχή, αφουγκραζόμαστε τα αιτήματά σας και τις επιθυμίες σας και γι' αυτό το λόγο σας ανακοινώνουμε ότι σε συνεργασία και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά τις εκδρομές που πέρυσι ξεκινήσαμε. Μέλημά μας είναι η καθημερινότητά σας, να γίνει ακόμη καλύτερη. Από σας, ζητούμε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις μας, να συνεχίσετε να είστε δραστήριοι και αναμένουμε και άλλα αιτήματα και προτάσεις, καθώς και νέες ιδέες.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω το προσωπικό των ΚΑΠΗ και την Προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Πανωραία Τσικλιτάρη, για την όλη προσπάθεια. Τέλος, εύχομαι Καλές Απόκριες και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ παρόντες να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.