Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Αστραπής Νέας Πολιτείας, ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος ανάμεσα σε αθλητές και μέλη της διοίκησης της ομάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν ευχές για την καινούργια χρονιά ενώ δεν έλειψαν οι κουβέντες γύρω από τους αγώνες της χρονιάς που πέρασε.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συζήτησε με τους αθλητές τα νέα μέτρα που αφορούν στα γήπεδα που έχει ως στόχο να μειωθεί η βία στους αγωνιστικούς χώρους.​

"Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που βασίζεται στην ευγενή άμιλλα μεταξύ των ομάδων προσφέροντας εντυπωσιακούς αγώνες στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Οι μικρότερες τοπικές ομάδες επιτελούν σπουδαίο έργο καθώς προάγουν τον αθλητισμό και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις επαρχιακές πόλεις.

Η Λάρισα πάντα είχε ταλέντα να επιδείξει στον ποδοσφαιρικό στίβο. Η Αστραπή Νέας Πολιτείας δίνει ευκαιρίες πρόκρισης στα νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της, γεμίζοντας μας με υπερηφάνεια μετά από κάθε αγώνα της" δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε ευχαριστώντας τη διοίκηση της ομάδας για την πρόσκληση να βρίσκεται μαζί τους στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

"Ως φίλαθλος αγαπώ από μικρός το ποδόσφαιρο και θλίβομαι κάθε φορά που ένας αγώνας καταλήγει σε τραγωδία.

Εύχομαι και ελπίζω να μην ξαναζήσουμε σκηνές βίας με φόντο τα ελληνικά γήπεδα".