Κοσμοσυρροή επικράτησε χθες Παρασκευή, πρωτομηνιά και αρχή του φθινοπώρου στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας "Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων", σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του δήμου Τεμπών. Ήταν μία όμορφη βραδιά, η οποία υποστηρίχθηκε από πολύ κόσμο και πραγματοποιήθηκε στη γραφική πλατεία των Αμπελακίων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μαιμάρη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ζήση Γκανάτσιο, Αθανάσιο Βλάχο, Γιώργο Ντόντο, Νίκο Μητσογιάννη, Χρήστο Κρικώνη, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ. κ. Γιώργο Νικολάου, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, τις υποψήφιες κες Ασημίνα Σουμέλα, Γεωργία Τρικαλιώτη, Ελένη Ζιώγα-Πλιούτσια, Ευαγγελία Βάβα, Ζωή Σαραντοπούλου-Παρίση, Μαρία Ντάσιου, Νίκη Καραδούκα, Όλγα Φασούλα-Μπακαγιάννη και τους υποψήφιους κ. Κ. Αντώνιο Χασιώτη, Γεώργιο Λιόγκα, Γεώργιο Σολωμό, Γεώργιο Τσιλίκη, Ιωάννη Περσάκη, Ιωάννη Ταζέ και Κώστα Αποστόλου.

Επίσης, παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης και πρόεδροι συλλόγων και φορέων.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Χασιώτης τίμησε με πλακέτα τον Δήμαρχο κ. Μανώλη, για την προσφορά του στη νεοσύστατη ομάδα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, αφού χαιρέτησε την εκδήλωση αναφέρθηκε στα παρακάτω:
"Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση και την τιμή να με τιμήσετε. Είναι χαρά σήμερα για μένα να παρευρίσκομαι εδώ, μαζί με την ομάδα. Βρισκόμαστε εδώ και σας στηρίζουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας. Εύχομαι στον πρόεδρο της ομάδας κ. Αντώνη Χασιώτη, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή υγεία, δύναμη και επιτυχίες. Επίσης, εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και πάντα νίκες. Του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ να στηρίξουμε την ομάδα και να διασκεδάσουμε".