Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, σε Ταβέρνα στο Πουρνάρι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Τεμπών.

Συγκεντρώθηκαν τα περισσότερα μέλη του Συλλόγου, όπου αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και συζήτησαν τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του Δήμου Τεμπών και την εξέλιξη των τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων κ. Μιχάλη Ρούπα.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γιώργος Ντόντος βράβευσε τον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας "Όλυμπος Γόννων" και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Αθανάσιο Καραναστάση, ενώ ο Πρόεδρος ΣΕΠ Λάρισας κ. Εμμανουήλ Γαραντζανάκης βράβευσε τον Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑ Τεμπών και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Χρήστο Κακαγιάννη, επίσης βραβεύθηκαν οι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ελευθέριος Σούκος,κ. Δημήτρης Ντίνας, κ. Χρήστος Γεράσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πρωταθλήτριας ΑΕΛ και μετέπειτα προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας.

Ακόμη, παρευρίσκονταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Αργυρίου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, δημιουργία και πολλές νίκες στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Τεμπών.

Όσον αφορά τους παλαίμαχους μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: "Ο Σύλλογος σας, στηρίζει και αφουγκράζεται τις ανάγκες των αθλητικών Συλλόγων της περιοχής του Δήμου Τεμπών και βοηθά στην περαιτέρω εξέλιξή τους, καθώς υφίσταται η πολυεπίπεδη εμπειρία και γνώση των παλαιμάχων. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Ρούπα, καθώς και τα μέλη, για τις πρωτοβουλίες πραγματοποίησης, στο δήμο Τεμπών, τουρνουά με ομάδες παλαιμάχων από άλλες περιοχές της Ελλάδας, κάνοντας γνωστές τις ομορφιές του δήμου μας. Η δημοτική Αρχή πάντοτε θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα στηρίζει τις δράσεις σας".