Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλο το νομό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

"Tην Τρίτη 20 Ιουνίου θα βρεθεί στην Λάρισα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Θα μιλήσει στις 8μμ σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία ταχυδρομείου.

Στις 14:00 θα έχει συνάντηση με τα επιμελητήρια του Νομού.

Στις 17:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της Λάρισας.

Τετάρτη 21 Ιουνίου. Θα βρίσκεται στην Αγιά η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά. Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην Αγορά της Αγιάς και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Στις 12:30 στη Σωτηρίτσα στο κτίριο της ΔΕΥΑ , θα συναντηθεί με φορείς του Τουρισμού, θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και στις 19:30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Μελιβοία.

Τετάρτη 21 Ιουνίου θα βρίσκονται στα Φάρσαλα οι Φάνης Κουρεμπές μέλος ΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και το μέλος της ΚΕ πρώην βουλευτής Χρήστος Μπιάλας.Θα επισκεφτούν χωριά του Δήμου Φαρσάλων, Συνεταιρισμούς της περιοχής και στις 19:30 θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα Φάρσαλα.

Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης και το μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Κώστη Μακρίνα-Βιόλα θα επισκεφτούν την Ελασσόνα.

Θε περιοδεύουν στην αγορά της πόλης, θα επισκεφτούν την Τσαριτσάνη και στις 19:30 θα μιλήσουν στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.