Στη λαϊκή αγορά στη συνοικία της Νεάπολης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, νιώθοντας την ανάγκη να επικοινωνήσει άμεσα με τους πολίτες, αλλά και τους πωλητές-παραγωγούς.

Ο κ. Μαμάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας & Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων, κ. Ευάγγελο Παπαλέξη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ. Δημήτριο Λεωνιδάκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες που έκαναν τις αγορές τους στη λαϊκή αγορά, καθώς και να ανταποκριθεί με άμεσο τρόπο στα αιτήματα και τα ζητήματα που του έθεσαν, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Από την πλευρά τους, οι πωλητές και οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, καθώς και οι πωλητές βιομηχανικών ειδών καλωσόρισαν και πάλι στους πάγκους τους τον κ. Μαμάκο, σχολιάζοντας θετικά την κίνηση του Δημάρχου Λαρισαίων να επισκεφθεί μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές αγορές της πόλης - θέτοντας παράλληλα τις επισημάνσεις και τους προβληματισμούς τους, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν στη λειτουργικότητα και την καθαριότητα στις συνοικίες που γίνονται οι λαϊκές αγορές.

«Πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους συμπολίτες μας, για μια διαφορετική αντίληψη στην επαφή και επικοινωνία μαζί τους, βρεθήκαμε σήμερα στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης. Γνωρίζω τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και τα ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Με οργανωμένο σχέδιο, με συστηματικές παρεμβάσεις και κυρίως με ρεαλιστικές προσεγγίσεις σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και τη λειτουργία της πόλης μας πιο εύρυθμη», σημείωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη.