Στα πλαίσια της δράσης «Διάλογος με τους πολίτες» που πραγματοποιείται από την Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, τις ΔΗΜ.Τ.Ο. και από τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου του κόμματος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, σήμερα Τετάρτη, στο δήμο Ελασσόνας και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά της πόλης.

Στο μικτό κλιμάκιο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, Ηλίας Σουφλιάς, οι αντιπρόεδροι Χρύσα Καλτσογιάννη και Θωμάς Κίτσης, ο γραμματέας Γιώργος Θώδας, τα μέλη αυτής Γιώργος Κωνστάντος και Μανώλης Μηνίσιος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας Παναγιώτης Μωϋσίδης και οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Ρένα Καραλαριώτου, Σάκης Παιδής, Νίκος Καρδούλας και Χρήστος Χατζησαλάτας.

Το κλιμάκιο μετά την βόλτα κατευθύνθηκε στην αγορά της πόλης και κατόπιν στην πλατεία όπου συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους,και ο κάθε ένας υποψήφιος μίλησε ξεχωριστά για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.