Η Λέσχη Mountain Enduro Camp διοργανώνει το Mamali Festival 2023. Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει γνωστό πανελλαδικά για την πληθώρα των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε υψόμετρο 1400 μέτρων στην κορυφή Μαμαλή Βερδικούσιας Λάρισας.

Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run έχει φέτος τη δικιά του ξεχωριστή ημερομηνία στα πλαίσια του Mamali Festival. Οι δύο διαδρομές των 15 και 5 χιλιομέτρων θα γίνουν την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Το κατασκηνωτικό Mamali Festival 2023 θα κορυφωθεί το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουλίου 2023. Η τοποθεσία Μαμαλή, σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς θα φιλοξενήσει και φέτος το Mamali Enduro, την πίστα motocross, μια πεζοπορική διαδρομή στα υπέροχα μονοπάτια του δάσους.

Ακόμη, γυμναστική, δραστηριότητες για παιδιά, εκθέσεις, ομιλίες, σεμινάρια και άλλες παράλληλες δραστηριότητες εμπλουτίζουν το πρόγραμμά.

Οι συναυλίες είναι φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι του Mamali Festival. Το φετινό lineup ζωντανών εμφανίσεων αποτελείται από τους: Banda Entopica, Εισβολέας Full band, Δημήτρης Μυστακίδης, Blues Trackers Acoustic, Aladala.