«Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό όταν βλέπεις χιλιάδες Λαρισαίους να φοράνε τα αθλητικά τους και να συμμετέχουν στον 1ο Αγώνα Δρόμου «RUN FOR AUTISM» στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στήριξης των ατόμων με αυτισμό και παύσης κάθε μορφής διακρίσεων».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συμμετείχε στη σημερινή δράση που διοργανώθηκε σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

«Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές μα περισσότερο τις χιλιάδες των Λαρισαίων που μετέτρεψαν τους δρόμους της πόλης σε ένα πολύχρωμο ποτάμι ελπίδας. Οφείλουμε όλοι, κράτος, φορείς και ιδιώτες να σπάσουμε τα τείχη της προκατάληψης και να στηρίξουμε έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης, ανάμεσα σε πολλά εμπόδια τα οποία δυστυχώς ορθώνουμε οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να δίνουμε στο πλευρό τους τις μικρές και μεγαλύτερες μάχες με στόχο την πλήρη ένταξή τους στην κοινωνία», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.