Σταθερά και δυνατά προστίθενται νέα άτομα στο συνδυασμό "Νέα Δύναμη" του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.
Δύο νέες υποψηφιότητες εισέρχονται με όρεξη στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τεμπών και υπόσχονται πολλά.
Η κυρία Κωνσταντινιά Τσιρώνη, κατάγεται από το Καλοχώρι και κατοικεί μόνιμα εκεί. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Έχει υψηλό το αίσθημα της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας, δύο δυνατά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι απαραίτητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τα κοινά, καθώς είναι μέλος του χορευτικού τμήματος στο Σύλλογο Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου και επίσης διατελεί επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Συλλόγου

Αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Τεμπών, διότι είναι ο μόνος Δήμαρχος, ο οποίος έχει υλοποιήσει τα περισσότερα έργα και θα συνεχίσει να υλοποιεί. Είναι συνεπής, δίκαιος και ανθρώπινος και κάνει πράξη όσα υποστηρίζει.
Επόμενη υποψηφιότητα είναι ο κύριος Ηλίας Βούλγαρης, ο οποίος ζει και κατοικεί μόνιμα στην Ελάτεια. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.
Ο κ. Βούλγαρης έχει ως χόμπι το κυνήγι και το άθλημα της σκοποβολής. Ελπίζουμε, όσο εύστοχος είναι στην σκοποβολή, το ίδιο εύστοχος να είναι και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πιστεύει στον Δήμαρχο Τεμπών, διότι νοιάζεται για το καλό και συμφέρον του τόπου του, είναι μαχητής όπως και ο κ. Βούλγαρης και δεν κάνει διακρίσεις.
Ο κ. Μανώλης καλωσορίζει και τους δύο υποψηφίους και εύχεται δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.