Ανήμερα της εορτής των Φώτων, και λίγο πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και της Θύελλας Ελάτειας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου Καλοχωρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Νεκτάριος και την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Λίταινας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γιώργος Σαίτης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, το μέλος της ΕΠΣΛ κ. Αντώνης Στεργιούλας,ο Πρόεδρος της ομάδας "Αναγέννηση Καλοχωρίου" κ. Αχιλλέας Σαΐτης. Επίσης, στα εγκαίνια παρευρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, φίλαθλοι της ομάδας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και κάτοικοι του Καλοχωρίου.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:

"Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Ιανουαρίου 2021, όπου υπέστη μεγάλη ζημιά ο χλοοτάπητας του Γηπέδου Καλοχωρίου, δεσμευτήκαμε για την αποκατάσταση του. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε η υλοποίησή του μετά από πολλούς μήνες και σήμερα το παραδίδουμε για χρήση. Η υλοποίηση της αποκατάστασης του συγκεκριμένου χλοοτάπητα, αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για την υποστήριξη του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής των κατοίκων μας.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι ένας χώρος όπου οι πολίτες μας μπορούν να συναντιούνται και να αθλούνται. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, καλή χρονιά με υγεία και νικηφόρους αγώνες".