Ρήξη ανάμεσα στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, και τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη μετά τη δήλωση του βουλευτή Λάρισας του κόμματος Κώστα Φλώρου, που αναφέρθηκε και στήριξε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας.

«Η μοναδική ελπίδα είναι η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Και μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται τροπολογία κατά του Κασιδιάρη. Αφήστε τα αυτά, αφήστε τους πολίτες να ψηφίζουν ελεύθερα. Το Σύνταγμα επιβάλλει υποψηφιότητες χωρίς περιορισμούς», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Σπαρτιατών.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα που ζήτησε τον λόγο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι κατά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη και αναμένεται να διαγράψει τον βουλευτή του από την Κ.Ο. του κόμματος.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτό το οποίο ανέφερε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής μου για τον κύριο Κασιδιάρη, δεν ήμουνα ενήμερος. Και από τη στιγμή που κάποιος βουλευτής μου λειτουργεί αυτοβούλως, πρέπει να πάρω κάποια μέτρα», σημείωσε ο Βασίλης Στίγκας.

parapolitika.gr