Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Χρήστου Γεωργίου, Γενικού Διευθυντή του Ερευνητικού Ινστιτούτου «ΙΝΣΒΕ» του ΣΒΕ με τίτλο: «Προετοιμάζοντας τη διαδοχή», διοργανώνει ανοικτή συζήτηση για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 19.30 στη Λάρισα, στο Ξενοδοχείο «Larissa Ιmperial».

Μπροστά σε νέες προκλήσεις βρίσκονται οι οικογενειακές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονη αβεβαιότητα, αναταραχές και αναπροσαρμογές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων για τη σπουδαιότητα της σωστής διαδοχής και τις μακροχρόνιες διαδικασίες στις οποίες οι ίδιοι οι επιχειρηματίες πρέπει να εμπλακούν για να είναι, τελικά, πετυχημένη η διαδοχή αυτή.

Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν: ο κ. Γιώργος Ρουπακιάς Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, ο κ. Ελευθέριος Σαΐτης, Πρόεδρος των εταιριών «KRONOS», «INTERCOMMFOODS» και «AGROPHOENIX», ο κ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και ο κ. Σταύρος Κουμεντάκης, ManagingPartner δικηγορικής εταιρίας «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ ενώ στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί το βιβλίο του Δρ. Χ. Γεωργίου, προσφορά του κ. Ελ. Σαΐτη.

Δήλωση συμμετοχής

Την εκδήλωση στηρίζουν:

ENTERSOFT

KRONOSS.A.

MELISSA

ΚΟΝΤΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ