Συνεδρίασε το Σάββατο 4 Ιουνίου με διευρυμένη σύνθεση η ΔΕΕΠ Λάρισας με ημερήσια διάταξη τον απολογισμό του συνεδρίου και του πρώτου 5μήνου του έτους, καθώς επίσης το σχεδιασμό για την θερινή περίοδο καθώς και τα οργανωτικά θέματα.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλίας Αλ. Σουφλιάς στην εισήγησή του μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι:
- είναι μια πανηγυρική συνεδρίαση ανάμεσα στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και το 13ο της ΟΝΝΕΔ που ξεκινά σήμερα και παράλληλα την ίδια περίοδο οι ΔΑΚΕ κάθε τομέα και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ κερδίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχουν με συντριπτικά ποσοστά τους αντιπάλους τους.
- Η ΔΕΕΠ και οι ΔΗΜΤΟ όλων επαρχιών θα συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία για το μήνα Ιούνιο σε όλο το νομό.
- Ζήτησε να επικεντρωθούν σε θέματα κομματικής οργάνωσηςκαι να πέσουν οι δημόσιοι τόνοι σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι έπονται των εθνικών.
- Παρουσίασε τα μέλη της β΄φάσης της διεύρυνσης που θα συμμετέχουν στη ΔΕΕΠ.
Παράλληλα το σώμαευχαρίστησε τους Ηρακλή Γερογιώκα, Κώστα Νινίκα & Χάρη Τσιλιάκο για την προσφορά τους ως μέλη της απερχόμενης ΠΕ και συνεχάρη τον Αχιλλέα Κέλλα για την εκλογή του!
Ακολούθησαν τοποθετήσεις Προέδρων ΔΗΜΤΟ, του ΠροέδρουΟΝΝΕΔ, των εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μελών σε θέματα οργάνωσης και του σχεδιασμού δράσεων της θερινής περιόδου
Η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ έκλεισε με κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία του κόμματος στη Λάρισα, λόγω της πολύ έντονης παρουσίας νέων ανθρώπων!