Κάθε μέρα γιορτή στο Δήμο Τεμπών. Έτσι, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην δημοτική Κοινότητα Αιγάνης και στη συνέχεια στις δημοτικές Κοινότητες, Γόννων, Όσσας, Συκουρίου και στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ακούγονταν Χριστουγεννιάτικη μουσική από την Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μικτή χορωδία, Αη Βασίλης μοίραζε δώρα, καλλιτέχνες ζωγράφισαν (face painting) τα γελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, δημιουργίες από μπαλόνια μοιράζονταν στους μικρούς μας φίλους, πυροτεχνήματα και φαναράκια φώτισαν τον ουρανό. Εδέσματα προσφορά από τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π., καθώς και πολλές λιχουδιές, παραδοσιακό ζεστό κρασί και τσάι πρόσφεραν οι Σύλλογοι Γυναικών, οι Μορφωτικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των κατά τόπους χωριών, στους κατοίκους και επισκέπτες.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και κήρυττε την έναρξη των εκδηλώσεων, δίνοντας το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου.

Εκτός του δημάρχου στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος, Ζήσης Γκανάτσιος, Παναγιώτης Γκατζόγια, Χρήστος Κρικώνης, Νικος Μητσογιάννης, Βασίλειος Σίμος, Γιώργος Ντόντος, ο Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλο κ. Χρήστος Κακαγιάννης, Αθανάσιος Καραναστάσης και Κων/νος Χαδουλός, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος της Κονότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης, ο Πρόεδρος κα ο σύμβουλος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής και κ. Γιώργος Καλότυχος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Γιώργος Βλαχοστέργιος, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μιχάλης Λίταινας και κα Ζωή Σαραντοπούλου, και ο νεοεκλεγείς σύμβουλος της δημοτικής Κοινότητας Γόννων κ. Θωμάς Παπαδόντας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.