"Από τα παράλια της Αγιάς, που αξιώνουν προκοπή και ανάπτυξη, και όχι εγκατάλειψη και αδιαφορία στέλνω το μήνυμα αλλαγής για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Σας καλώ να πείτε ένα τρανταχτό ναι στην αλήθεια, στα έργα που θα κάνουμε , στο Δήμο που θα φτιάξουμε και που θα είναι Δήμος όλως των πολιτών. 

Ελάτε να πάμε μαζί την Κυριακή στην κάλπη, να βάλουμε σταυρό στην εξέλιξη, στη δημιουργία, στο καλό της Αγιάς και των χωριών μας. Να δώσουμε στον τόπο μας τη θέση που του αξίζει! Υπόσχομαι με το χέρι στην καρδιά , να είμαι ο δήμαρχος όλων σας, παρών παντού και πάντα στις ανάγκες σας, στα θέλω σας, σε όλα αυτά που ονειρευόμαστε 30 χρόνια τώρα" τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης από την Σωτηρίτσα, και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που τον περίμενε με παλμό και πυγμή, δίνοντας δυναμικό σήμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

"Πάμε να σε βγάλουμε δήμαρχο, για να δούμε επιτέλους έργα στον τόπο μας, φτάνει πια με την κατάσταση που ζούμε 30 χρόνια τώρα" έλεγαν στο Θοδωρή Ριζούλη οι κάτοικοι της Σωτηρίτσας ακούγοντας το πρόγραμμα του, που έχει παρεμβάσεις και ενέργειες στοχευμένες και μελετημένες για όλη την περιοχή, "πράξεις που έπρεπε να γίνουν χρόνια τώρα" όπως τους είπαν χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς ζήτησε ενότητα , εγρήγορση και καθολική συμμετοχή στην κάλπη, επισημαίνοντας ότι "η καρέκλα του δημάρχου επιβάλλει διαρκή μάχη για την Αγιά και τους πολίτες της.Η νίκη της Κυριακής 8 του Οκτώβρη, θα είναι νίκη του λαού , πάμε όλοι λοιπόν να πούμε ένα συντριπτικό ναι στην προοπτική για "ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΉΜΟ , ΕΝΑ ΜΈΛΛΟΝ". 

Να ξεκινήσουμε επιτέλους έργα για την καθημερινότητα των πολιτών, για την εξέλιξη των αγροτών, για την αναβάθμιση των υποδομών" τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης , που δεσμεύτηκε για πράξεις καθημερινές και ουσιαστικές σε όλη τη θητεία του.