"Η μέρα της ανατροπής έφτασε. Στις 8 του Οκτώβρη ξεκινά η πορεία μας προς το φως και την ανάπτυξη. Αυτό είναι το χρέος μας προς τα παιδιά μας και τους ανθρώπους μας που παλεύουν για τον τόπο μας, και θέλουν να τον δουν να προοδεύει. Όπως σας κοιτώ στα μάτια σήμερα, έτσι θέλω να σας κοιτώ και την επόμενη μέρα των εκλογών. Προχωρώντας με πράξεις και έργα, γιατί αυτό μας αξίζει.

Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, και εδώ θα συνεχίζω να ζω...μαζί σας για να κάνουμε το Δήμο μας μεγάλο! Η αδιαφορία, η ανεπάρκεια ,τα ψέματα και η μεγαλομανία θα φύγουν απ'τον τόπο μας , κι αυτό θα γίνει με τη δύναμή σας την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου!"

Μίλησε από καρδιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης στο Στόμιο, και καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου που τον περίμενε για να ακούσει το πρόγραμμα του για το Δήμο Αγιάς.

Τον υποδέχτηκαν με πυροτεχνήματα, και τον ευχαρίστησαν για το σεβασμό και τις αλήθειες που ακούνε από τα χείλη του, επισημαίνοντας του ότι "μας κούρασε ο δήμαρχος που επί 30 χρόνια μας κορόιδευει και τώρα αντί να μιλά για έργα ...¨πυροβολεί¨ εσένα Θοδωρή.

Ο Θοδωρής Ριζούλης τόνισε πως "η Αγιά και τα χωριά της, έχουν αξίες και ιδανικά που δε συνάδουν με προσβολές και βέλη προς την παράταξή μας. Εμείς δεν πρόκειται να πιάσουμε τον... πάτο της απελπισίας του απερχόμενου δημάρχου. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας έμπρακτα, ουσιαστικά και αποφασιστικά, τιμώντας τους ανθρώπους και τη γη που αγαπάμε".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που θα ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα των εκλογών, αν εκλεγεί δήμαρχος .μέσα από πρόγραμμα μελετημένο και στοχευμένο στις ανάγκες των πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μέσα στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και εντός του χωριού. Βάζουμε μπροστά την ανάπλαση της παραλίας και την κατασκευή πεζόδρομου από το λιμάνι ως το γήπεδο. Δέσμευσή μου η προσπάθεια μείωσης των τελών άρδευσης και ύδρευσης αλλά και της επέκτασης του αρδευτικού συστήματος όπου χρειαστεί.

Στόχος μας, να γίνουν όπου μπορούν γεωτρήσεις για εφεδρικούς λόγους προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Προχωράμε στον καθαρισμό του Παλιοπόταμου, και στη μεγαλύτερη διάθεση καυσόξυλων , ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν εν΄όψει του χειμώνα που έρχεται".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς ζήτησε από τους συμπολίτες τους να παραμείνουν ενωμένοι, μακριά από ανθρώπους τοξικούς που ξέρουν μόνο να επιτίθενται με λόγια χωρίς να δείχνουν έργα, μέχρι τη μέρα των εκλογών. "Πάμε μαζί, σαν μια γροθιά για τη μεγάλη νίκη. Τη δική σας νίκη, που θα φέρει προκοπή στον τόπο μας" τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης.