Τους ένωσε όλους ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης, που μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας στην Ποταμιά, για το πρόγραμμα που θα κάνει πράξη από την επόμενη μέρα των εκλογών , σεβόμενος τον τόπο του και τους ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά για μια καλύτερη ζωή. Η υποδοχή ήταν θερμή από το πλήθος κόσμου που τον περίμενε με παλμό και πάθος , για να τον συναντήσει.

"Είμαι ένας από σας. Έχουμε σφίξει πολλές φορές τα χέρια μας και έχουμε χτίσει μια σχέση αληθινή. Ψέματα δε θα ακούσετε ποτέ από μένα. Θα εισπράττετε μόνο αλήθεια και σεβασμό.Και αν με τη δύναμή σας εκλεγώ δήμαρχος, θα δείτε και έργα υπαρκτά, δομημένα στις ανάγκες και τα...θέλω σας. Από μένα δε θα ακούσετε...λόγια του αέρα όπως έκαναν οι προηγούμενοι, γιατί εγώ θέλω να σας κοιτώ στα μάτια και να μη ντρέπομαι. Θέλω να περπατάω με το κεφάλι ψηλά, και να μην κρύβομαι πίσω από φτηνές δικαιολογίες" τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης.

"Χορτάσαμε 30 χρόνια από θα...και κοροϊδία, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, θέλουμε επιτέλους να ανασάνουμε, μας κούρασε να κατηγορεί εσάς σε όλους και παντού αντί να μιλάει για έργα " του έλεγαν οι κάτοικοι της Ποταμιάς με τον ίδιο να επισημαίνει ότι :

"Ο φόβος τους ξεσκέπασε την ανεπάρκειά τους…Τη βλέπουμε 30 χρόνια τώρα…Μια ζωή ολόκληρη…Φτάνει πια! Με βέλη και πυροβολισμούς εναντίον μας μόνο κακό κάνουν σε αυτό τον τόπο…Αλλά τους νοιάζει;;;Όχι θα πω εγώ τους νοιάζει μόνο η ζεστή καρέκλα….Μόνο να κάθονται σε αυτή είναι ικανοί….

Εμείς θα συνεχίσουμε με ήθος και με πρόγραμμα να κάνουμε όσα δεν έκαναν αυτοί 30 χρόνια τώρα. Αυτοί ας συνεχίσουν να μιλούν με όσα τους λένε οι σειρήνες της απελπισίας και του πανικού...Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας Δήμαρχος και ούτε πρόκειται να γίνω. Είμαι ο Θοδωρής που ξέρετε, που είναι δίπλα σας, που είναι εδώ για να ακούσει τους προβληματισμούς σας, να σας στηρίξει έμπρακτα! Εγώ δεν έμαθα να επιτίθεμαι με λόγια, αλλά να απαντάω με έργα!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στον αγροτικό κόσμο, στον πολιτισμό, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών και ζήτησε από τους κατοίκους της Ποταμιάς να προσέλθουν στην ερχόμενη Κυριακή στις εκλογές με αποφασιστικότητα για να κάνουν την ανατροπή, γεμίζοντας την κάλπη με ψηφοδέλτια ελπίδας και ανανέωσης για "ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ".