Στις 8 του Οκτώβρη ψηφίζουμε με αξιοπρέπεια για το μέλλον της Αγιάς μας, γυρίζουμε την πλάτη μας οριστικά στα ψέματα και την υποκρισία" τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης αναφερόμενος στο θέμα του νερού στην περιοχή που κρίθηκε ακατάλληλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Οι απερχόμενοι του Δήμου μέχρι και σήμερα ψέματα λένε. Έπαιξαν μέχρι και με την υγεία μας για να πάνε αλώβητοι στις εκλογές. Αλλά λάβωσαν όλους εμάς, κοροιδεύοντας μας για μέρες ότι το νερό είναι κατάλληλο! Φώναζα αδιάκοπα για το ψέμα τους, γιατί φίλοι μου στο βωμό της εξουσίας δε θυσιάζονται τα πάντα!

Δεν ανέχομαι να μην είμαστε άνθρωποι, δεν ανέχομαι να κρύβονται κάποιοι πίσω από φτηνές δικαιολογίες, δεν ανέχομαι να μας ποτίζουν νερό-φαρμάκι και να «σφυρίζουν αδιάφορα»!Το Υπουργείο Υγείας μας επιβεβαίωσε , γιατί τους είχαμε ξεσκεπάσει ήδη εγώ και η παράταξή μου! Ήμασταν, είμαστε, και θα είμαστε έντιμοι εμείς, είμαστε δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντι του με ανηθικότητες και ατιμίες" τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς.

Ο Θοδωρής Ριζούλης ζήτησε από τον κόσμο καθολική συμμετοχή στην κάλπη , δίνοντας στην παράταξή του ψήφο...εμπιστοσύνης και νίκης , για να ξεκινήσει η Αγιά να πορεύεται στο δρόμο της προοπτικής και της ανάπτυξης , μέσα από πρόγραμμα μελετημένο και στοχευμένο, στην ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών, στην αξία του αγροτικού κόσμου, στην αναβάθμιση των υποδομών.