Δυναμική σε όγκο και παλμό παρά τη δυνατή βροχή ήταν η υποδοχή του κόσμου στον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη που επισκέφτηκε τους Νερόμυλους, και μίλησε από καρδιάς για τους στόχους του από την επόμενη μέρα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ζήτησε από τους κατοίκους να προχωρήσουν μαζί στο δρόμο της αλήθειας και της ανάπτυξης της επαρχίας Αγιάς, βάζοντας φρένο στην αδιαφορία και την ανεπάρκεια των τελευταίων 30 ετών.

" Σας βλέπω όλους εδώ απόψε και ξέρω πως μόνο αν το θέλετε εσείς τα χωριά μας θα αναγεννηθούν, ο πλούτος που έχει αυτή η γη δε θα θαφτεί κάτω από υποσχέσεις, αλλά θα ανθίσει με αληθινά έργα και μεράκι για δουλειά! 30 χρόνια οι χειρότεροι κυβερνούν τους καλύτερους.

Μας αξίζει;;;Οχι απαντώ εγώ, και ξέρω πως κι εσείς το ίδιο λέτε. Γι αυτό πριν ψηφίσετε αποφασίστε με το χέρι στην καρδιά, και γεμίστε την κάλπη με ψηφοδέλτια ελπίδας, προοπτικής και σεβασμού για "ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ"!

Ο Θοδωρής Ριζούλης καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες, όταν μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα αναγεννήσουν τα χωριά, και που όπως είπε θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια αλλά έμειναν στα λόγια...λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από καθαρά, άφθαρτα πρόσωπα που θα σηκώσουν τα μανίκια για δουλειά και δε θα επαναπαυτούν στις ζεστές καρέκλες όπως έκαναν οι προηγούμενοι. Μαζί θα διώξουμε αυτούς που στοίχειωσαν τον τόπο μας και τις ζωές μας. Μαζί θα πάμε μπροστά για τους αγρότες μας, την καθημερινότητά μας, το μέλλον των παιδιών μας. Με στοχευμένο πρόγραμμα και πράξεις, και όχι ψεύτικα έργα που....πνίγουν περιουσίες και μόχθους μιας ζωής, όπως έγινε με τις πλημμύρες".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς ζήτησε από όλους να δώσουν δυναμικό παρών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, υποσχόμενος αν εκλεγεί δήμαρχος να είναι δίπλα σε όλους, και στον καθένα ξεχωριστά επισημαίνοντας στους ανθρώπους που τον τίμησαν με την παρουσία τους πως.... "εσείς έχετε τη δύναμη να κάνετε την ανατροπή, να γυρίσετε την πλάτη σας στα λόγια, και να προχωρήσουμε μαζί στα έργα.

Είμαι ένας από σας, και μαζί με εσάς θα καταφέρουμε αυτά που θέλουμε για τον τόπο μας. Γιατί κι εσείς κι εγώ, μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας" τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης.