Το αδιαχώρητο επικράτησε στην Ανάβρα της Αγιάς , όπου οι κάτοικοι περίμεναν τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έστειλαν μήνυμα νίκης και ανατροπής στην κάλπη λέγοντας του "εσένα θέλουμε για να πάμε τον τόπο μας ψηλά μετά από 30 χρόνια αδιαφορίας!"

"Η σχέση μου με τα χωριά της Αγιάς, έχει ρίζες γερές και αναλλοίωτες, είναι διαχρονική γιατί βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στηριξή σας, και σας υπόσχομαι αν με εκλέξετε δήμαρχο, να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα δήμο Αγιάς δυνατό, πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη, όπως του αξίζει" τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης.

Ζήτησε από όλες και όλους να πούνε ναι δυναμικό στην αλήθεια, την προκοπή και τη διαφάνεια, και να βάλουν τέλος με την ψήφο τους στο ψέμα και το κατεστημένο δεκαετιών." Όλοι μαζί υπογράφουμε την Κυριακή για το μέλλον μας, για το μέλλον του Δήμου μας, για το μέλλον της Αγιάς μας, για το αύριο των παιδιών μας που θέλουμε να είναι φωτεινό.

Εδώ από την Ανάβρα, σας καλώ όλους να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες που προεκλογικά.... τάζουν λόγια , γιατί έργα δεν έκαναν ποτέ! Θέλουν να παραπλανούν όλους εσάς για ακόμη μια φορά για να εγκλωβίσουν συνειδήσεις και να αρπάξουν ψήφους. Εσείς όμως βλέπετε πια το προσωπείο τους και είμαι σίγουρος , ότι θα πείτε όχι στην εγκατάλειψη και στην απραξία.

Είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι θα κλείσετε την πόρτα στο σκοτάδι , για να βαδίσουμε μαζί μπροστά" επισήμανε ο Θοδωρής Ριζούλης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξής του για τα χωριά της Αγιάς , με παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών , στην ανακούφιση και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, με καίριες ενέργειες για τις υποδομές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε στη "γύμνια" και του κρατικού μηχανισμού , που αποκάλυψε η κακοκαιρία και οι καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών, επισημαίνοντας ότι "για ακόμη μια φορά, ο Δήμος ήταν αόρατος στην πρόληψη αλλά και στη στήριξη των πολιτών". Ζήτησε στην Ανάβρα, από όλο τον κόσμο της Αγιάς, ενότητα και εγρήγορση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προκειμένου να γεμίσει η κάλπη με ψηφοδέλτια προοπτικής, προόδου και ελπίδας για "ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΉΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ".