«Την Κυριακή περνά στα χέρια των πολιτών η ευθύνη για μια ισχυρή Ελλάδα, με ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, μια Ελλάδα που προοδεύει, με σταθερά, αλλά και τολμηρά, βήματα προς την ανάπτυξη και την ευημερία. Την Κυριακή, ψηφίζουμε για τις ζωές μας, για την οικογένεια, για τη νεολαία μας, για καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για την Ελλάδα και τον τόπο μας», τονίζει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή τη σημερινή τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, η Λαρισαία πολιτικός απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του νομού Λάρισας να επιλέξουν τη συνέπεια λόγων και πράξεων, την υλοποίηση δεσμεύσεων, το πρόγραμμα παρεμβάσεων της ΝΔ, που περιλαμβάνει όλη την κοινωνία, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω.

«Το μήνυμα που μεταφέρουμε είναι απλό και ξεκάθαρο: στις 25 Ιουνίου, όλοι μαζί, αποφασίζουμε να συνεχίσει η Ελλάδα να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Ψηφίζουμε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για έναν αποτελεσματικότερο δημόσιο τομέα, για καλύτερη Παιδεία και Υγεία, για περισσότερες επενδύσεις, μείωση των φόρων, καλύτερες αμοιβές, για την φροντίδα των ευάλωτων συμπολιτών μας, για την προστασία και στήριξη της οικογένειας και των νέων ανθρώπων του τόπου μας», τονίζει η υποψήφια βουλευτής.

Η κ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε τους κεντρικούς δρόμους και την αγορά της Λάρισας, στο πλαίσιο της τελευταίας προεκλογικής «εξόρμησης» της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας της ΝΔ, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της πόλης. Παράλληλα, συμμετείχε και στην πρωτοβουλία της ΝΔ για την ανακύκλωση των παλαιότερων ψηφοδελτίων, στο κέντρο της Λάρισας.

«Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, ψηφίζουμε για την Ελλάδα της παραγωγής και της προκοπής. Με σκληρή δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα, με συγκεκριμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων. Την Κυριακή ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε την εκπροσώπηση του νομού Λάρισας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά. Μπορούμε», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.