«Πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική είναι δύναμη αλλαγής και προόδου. Είναι η δράση που καθορίζει την καθημερινότητά μας, την ποιότητα της ζωής μας, το μέλλον των παιδιών μας. Για μένα, η πολιτική σημαίνει ευθύνη απέναντι σε κάθε άνθρωπο, που με έχει τιμήσει έστω και μια φορά με την εμπιστοσύνη του, που έχει βάλει έστω και μια φορά στην κάλπη ψηφοδέλτιο με το όνομά μου. Είμαι η Ρένα που γνωρίζετε, θα είμαι πάντα δίπλα σας -έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά», είπε, καταχειροκροτούμενη, η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας, της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Ο κόσμος της Νίκαιας Λάρισας, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της Λαρισαίας πολιτικού επεφύλαξε μια εξαιρετικά θερμή υποδοχή στην κ.Καραλαριώτου, ενώ στο κεντρικό καφέ που πραγματοποίησε την ομιλία της δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Να σημειωθεί ότι την υποψήφια βουλευτή Ν.Λάρισας της ΝΔ προλόγισε ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ.Αθανάσιος Νασιακόπουλος.

«Σας ευχαριστώ για τη ζεστή σας υποδοχή. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τη συγκίνησή μου. Για μένα αυτό σημαίνει ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, ότι η Νίκαια ήταν και θα είναι πάντα ο τόπος της καρδιάς μου.

Στην πολιτική χωράνε πολλά στραβά και τα βλέπουμε καθημερινά. Όμως, όταν την υπηρετούμε με ευθύνη και αρχές, είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Με τις σωστές πολιτικές επιλογές, μπορούμε να βρούμε πόρους και να κάνουμε στον τόπο μας έργα που χρειάζονται -όπως έχει πράξει η δημοτική αρχή Νασιακόπουλου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο για το έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις δυσκολίες, παρά τα όποια λάθη και τις παραλείψεις της, κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα όρθια. Παρά τις δυσκολίες, ο πρωθυπουργός υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των προεκλογικών δεσμεύσεων του 2019 -αυτό σημαίνει συνέπεια λόγων και πράξεων.

Οι προκλήσεις, όμως, για μένα, είναι μπροστά μας. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερα για να στηρίξουμε τον αγροτικό μας τομέα, να κατευθύνουμε περισσότερους πόρους για τους νέους αγρότες, για τη δημογραφική ανανέωση της υπαίθρου, με στοχευμένες παρεμβάσεις για μείωση του κόστους παραγωγής, για να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους μας -ήδη, το πρόγραμμα «Σπίτι μου» επεκτείνεται, με τη δέσμευση Μητσοτάκη ο μέσος μισθός θα αυξηθεί στα 1.500 ευρώ -κι έχει εξαιρετική σημασία η συνέπεια λόγων και πράξεων. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αλλάξουμε το κράτος, για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε και θέλουμε.

Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια θέλω να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου. Οι εκλογές, που είναι πολύ κοντά μας πια, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για να έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση συνέπειας και αξιοπιστίας που πραγματοποιεί -και το έχει αποδείξει- όσα υπόσχεται.

Ξέρετε ότι κατάγομαι από μια οικογένεια που με έμαθε να δουλεύω, να αγωνίζομαι, να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις, αλλά και να νοιάζομαιγια τον τόπο μου, για τον διπλανό μου. Από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα, στη Νομαρχία, στην Περιφέρεια, στον Δήμο Λαρισαίων πάλεψα για για να αφήσω πίσω μου χρήσιμο έργο.Μαζί δώσαμε τη μάχη και φέραμε το Κέντρο Υγείας, που χρειαζόταν ο τόπος, μαζί δώσαμε τη μάχη για την ίδρυση του Νηπιαγωγείου.

Ζητώ τη στήριξή σας για να εκπροσωπήσω τον νομό μας, τον τόπο μας, για να κάνουμε μαζί πολλά περισσότερα. Ζητώ από τον δήμο μας, τον τόπο μας, ισχυρή εντολή, ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω από τη Βουλή να γίνω η δική σας φωνή. Είμαι και θα είμαι πάντα η Ρένα που γνωρίζετε. Ξέρετε νότι θα είμαι πάντα δίπλα σας», κατέληξε η κ.Καραλαριώτου.