«Για τα παράλια του νομού Λάρισας, με οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης μπορούμε να προτείνουμε λύσεις -εφικτές και αποδοτικές- για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. Η Λάρισα έχει τεράστιες, ανεκμετάλλευτες δυνατότητες φιλοξενίας για να προσελκύσει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, όλον τον χρόνο -χρειάζεται δουλειά, επιμονή, αλλά και αποτελεσματική εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός πραγματοποίησε επίσκεψη στα παράλια του νομού Λάρισας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με τους επαγγελματίες του τουρισμού και καταστηματάρχες της περιοχής για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Γνωρίζετε ότι έχω δουλέψει με επιμονή για τα παράλια της Λάρισας, ήμουν από αυτούς που αναγνώρισα τις εξαιρετικά σημαντικές προοπτικές της περιοχής, που αγωνίστηκα μαζί με επαγγελματίες της περιοχής, από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στη Νομαρχία και στην Περιφέρεια, για να γίνουν έργα υποδομών, δίκτυα, αλλά και να αναδειχθούν οι ομορφιές των παραλίων μας, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή τουριστική σκηνή.

Με ένα συνδυασμένο πλέγμα παρεμβάσεων, όπως η διασύνδεση των οδικών δικτύων με τους όμορους νομούς, η αλληλεπίδραση με διεθνώς αναγνωρισμένους προορισμούς, όπως ο Όλυμπος και η Κοιλάδα των Τεμπών, με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων, τα παράλια της Λάρισας μπορούν να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα. Ζητώ τη στήριξή σας, θέλω να είμαι η δυναμική φωνή που σας εκπροσωπεί στη Βουλή, με τη δέσμευση ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά», τονίζει η κ.Καραλαριώτου.