Με εορταστικές μελωδίες και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» πλημμύρισαν τοπικές δομές και φορείς της αυτοδιοίκησης την περασμένη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Αρχικά το πολυπληθές φωνητικό σύνολο επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης και παρουσίασε ένα σύντομο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με κάλαντα από διάφορες περιοχές του Ελλαδικού χώρου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη μεταφέροντας το εορταστικό κλίμα σε όλο το προσωπικό του Δήμου, παρουσία του απερχόμενου και νέου αναπληρωτή δημάρχου κ. Γεώργιου Σούλτη και κ. Δημήτρη Γεωργάκη αντίστοιχα καθώς και των αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και Γιάννη Αλεξούλη.

Ο νέος αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου ευχαρίστησε τους χορωδούς και τον μαέστρο για την επίσκεψη στο δημαρχείο και μετέφερε τις ευχές για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία του νέου δημάρχου κ. Αθανασίου Μαμάκου, δηλώνοντας την βούληση της νέας δημοτικής αρχής στην αμέριστη στήριξη του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου της χορωδίας.

Ακολούθως η χορωδία μετέβη για τα κάλαντα στο κεντρικό κτήριο της Περιφερειακής Διοίκησης Θεσσαλίας όπου τους υποδέχθηκε με θέρμη το προσωπικό και ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός ο οποίος και αντάλλαξε ευχές με όλους τους χορωδούς για την καινούρια χρονιά.

Τέλος η «Ευεστώ» επισκέφτηκε την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα και τα γραφεία τη Αντιδημαρχίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής.