Σχολικά είδη παρέδωσαν τα μέλη του τμήματος Εθελοντών του Εργαστηρίου Ζωής του   Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Π.Ε. Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα σχολικά είδη που προσέφεραν τα μέλη του τμήματος εθελοντών  τα συγκεντρώσανε από συμπολίτες στα πλαίσια των κοινωνικών τους δράσεων.

Από την πλευρά του Δήμου τα  είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι  τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ενημέρωσαν για το ρόλου της Δομής στην τοπική κοινωνία.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).