Στο πλαίσιο διεύρυνσης των προσφερόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας, ο Δήμος Τεμπών, υλοποιώντας την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, "2η Τροποποίηση της Πράξης "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών" με κωδικό ΟΠΣ 5003208 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία 2021-2027", προχώρησε στην πρόσληψη ενός ακόμη υπαλλήλου, ειδικότητας Ψυχολόγου για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας είναι ποικίλες και σημαντικές.

Πρωτίστως, συνδέουν τους πολίτες με τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Τον νέο εργαζόμενο του Κέντρου Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Παντελή - ειδικότητας Ψυχολόγου, καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος και Βασίλειος Σίμος, η υπάλληλος του Γραφείου Ανθρώπινου Δυναμικού κα Δήμητρα Παπαδημητρίου, η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κα Πανωραία Τσικλητάρη, η οποία ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τονίζοντας ότι η πρόσληψη του νέου υπαλλήλου θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόλο του Κέντρου Κοινότητας.

Μετά την υπογραφή της πρόσληψης ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης δήλωσε:

"Εύχομαι στο νέο υπάλληλο καλή αρχή και συνεργασία, δύναμη και επτυχία στα νέα του καθήκοντα." Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν σημαντικές δομές στην υπηρεσία ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη και ενημέρωση, καθώς ενημερώνουν τους πολίτες για οικονομικές υπηρεσίες και επιδόματα.

Με την ενίσχυση του Κέντρου Κοινότητας, θα διευρυνθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες ευάλωτων ομάδων και ηλικιωμένων. Ως δημοτική Αρχή είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στήριξης."