Ο αμυντικός χαφ του Απόλλωνα Λάρισας, Πρόδρομος Ποτόσογλου μίλησε στο Liganews.gr για την φετινή σεζόν με την θεσσαλική ομάδα, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους που έχει θέσει.

Ο 24χρονος Έλληνας αμυντικός χαφ βρίσκεται στον Απόλλωνα Λάρισας από την περσινή σεζόν και αποτελεί παίκτης γέννημα θρέμα της πόλης. Σύμφωνα με την θεσσαλική ομάδα είχε αναφερθεί για τον Ποτόσογλου στην σχετική ανακοίνωση ότι: "Είναι ένα παιδί που "διψάει" για να δείξει την αξία του στο ποδόσφαιρο, με άριστο χαρακτήρα, στοιχεία που αναμφίβολα θέλουμε για τους παίκτες μας, όλοι στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας".

Οι κυανόλευκοι έχουν δύο νίκες σε τρεις αγώνες υπό τις οδηγίες του κόουτς Βαγγέλη Μόρα, κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.

Στην τελευταία αναμέτρηση, η θεσσαλική ομάδα νίκησε την Βέροια εκτός έδρας με 2-1, με τον Ποτόσογλου να αναφέρει ότι: "Ήταν μια μεγάλη νίκη. Αν και είχαμε απουσίες, σταθήκαμε άξια απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και καταφέραμε να νικήσουμε εκτός έδρας. Ο κόουτς Βαγγέλης Μόρας έχει φέρει άλλο αέρα και κατευθύνει δυναμικά την ομάδα με τις τακτικές του, αλλά και με την μεγάλη εμπειρία που έχει από το ευρωπαικό ποδόσφαιρο, καθώς δίνει ευκαιρίες και στα νέα παιδιά".

Ο Ποτόσογλου έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά και στους τρεις αγώνες της Super League 2, ενώ έπαιξε στον αγώνα με την Βέροια για 70' λεπτά. Σχετικά με αυτό επισήμανε στις δηλώσεις του ότι: "Θέλω να σταθεροποιηθώ στην ομάδα και να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΛ, το Σάββατο (26/11), για την τέταρτη αγωνιστική της SL2.

liganews.gr