Ο Δήμος Λαρισαίων προκηρύσσει την πρόσληψη 17 ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024».

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) που θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2024.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες για την παρούσα προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:

ΠΕ Ειδικών παιδαγωγών - 1 θέση

ΠΕ Παιδαγωγών - 1 θέση

ΠΕ Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας - 1 θέση

ΠΕ Φυσικής αγωγής - 1 θέση

ΤΕ Κοινωνικών λειτουργών - 1 θέση

ΤΕ Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας - 6 θέσεις

ΔΕ Βοηθών βρεφονηπιοκόμων - 6 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό κατά περίπτωση, Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222-Λάρισα, απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοίκησης και Προσωπικού – Τμήμα Διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Αργύρη Φ. ή κου Βαρβαρέσου Ζ. (τηλ. επικοινωνίας:2413500288- 2413500341).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Η προκήρυξη

proson.gr