Η ρουλέτα είναι ένα από τα πιο διάσημα τυχερά παιχνίδια που είναι κατάλληλο για όλες τις κατηγορίες παικτών. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές αυτού του επιτραπέζιου παιχνιδιού στο https://sportaza.com/gr/  - μάθετε παρακάτω για τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις της ρουλέτας στο Sportaza

Κλασική ρουλέτα

Η κλασική ρουλέτα είναι η τυπική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία έχει διευκολύνει εδώ και καιρό τη ζωή των παικτών και είναι σε επαφή με το πιο δημοφιλές παιχνίδι ρουλέτας στον κόσμο. Στην online έκδοση, οι παίκτες ποντάρουν στην εκτιμώμενη θέση της μπίλιας, η οποία επιλέγει έναν τυχαίο αριθμό στον κρουπιέρη. Η ρουλέτα έχει διαφορετικές παραλλαγές, ανάλογα με την ήπειρο στην οποία παίζεται το παιχνίδι. Υπάρχουν 2 κύριοι τύποι ρουλέτας στη Sportaza: Η ευρωπαϊκή ρουλέτα και η αμερικανική ρουλέτα.

Ευρωπαϊκή ρουλέτα

Η ευρωπαϊκή ρουλέτα είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ρουλέτας. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 16 τομείς, από το 1 έως το 36, που κατανέμονται εξίσου μεταξύ του κόκκινου και του μαύρου χρώματος, καθώς και μία πράσινη ζώνη με τον αριθμό 0. Ο τροχός περιστρέφεται, οι παίκτες τοποθετούν στοιχήματα στους επιλεγμένους αριθμούς και θέσεις και στη συνέχεια ο ντίλερ ενεργοποιεί την μπάλα. Ο στόχος του παίκτη είναι να μαντέψει σε ποιον αριθμό θα σταματήσει η μπάλα.

Αμερικανική ρουλέτα

Η αμερικανική εκδοχή του παιχνιδιού ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 38 τομείς στον τροχό, από το 1 έως το 36, μοιρασμένοι εξίσου μεταξύ του κόκκινου και του μαύρου χρώματος και 2 πράσινοι τομείς με τους αριθμούς 0 και 00. Αυτό δίνει περισσότερους συνδυασμούς, αλλά λιγότερο ευνοϊκές πιθανότητες νίκης. Η αμερικανική ρουλέτα δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η ευρωπαϊκή ρουλέτα στο Sportaza, αλλά μπορεί να είναι πιο συναρπαστική λόγω των πολλών επιλογών πονταρίσματος.

Γαλλική ρουλέτα

Η γαλλική ρουλέτα είναι επίσης πολύ δημοφιλής στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Σε αυτή την παραλλαγή της ρουλέτας το επίκεντρο είναι ο τροχός, ο οποίος αποτελείται από 37 αριθμούς, από το 1 έως το 36, οι οποίοι χωρίζονται σε κόκκινους και μαύρους τομείς και τον πράσινο αριθμό 0. Η γαλλική ρουλέτα είναι διάσημη για τους ιδιαίτερους κανόνες "La Partage" και "En Prison". Ο πρώτος από αυτούς σημαίνει ότι εάν η μπίλια παραμείνει στο πράσινο και ο παίκτης έχει ποντάρει σε ένα χρώμα ή έναν αριθμό, θα πάρει πίσω το μισό του πονταρίσματός του. Ο δεύτερος κανόνας σημαίνει ότι αν η μπάλα χτυπήσει στο μηδέν, το ποντάρισμα του παίκτη θα παραμείνει στο τραπέζι μέχρι να εμφανιστεί ο αριθμός. Η ρουλέτα είναι ένα παραδοσιακό γαλλικό παιχνίδι και για τους λάτρεις της καλλιτεχνίας, το να παίζεις αυτό το τυχερό παιχνίδι είναι μια μεγάλη απόλαυση.

Πολλαπλή ρουλέτα

Η πολλαπλή ρουλέτα είναι μια μορφή ρουλέτας που σας επιτρέπει να παίζετε σε περισσότερους από έναν τροχούς ταυτόχρονα. Η ρουλέτα μπορεί να έχει έναν ή περισσότερους τροχούς και όλοι τους έχουν τομείς με αριθμούς πάνω τους. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους ως συνήθως, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν σε περισσότερους από έναν τροχούς ταυτόχρονα και να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους.

Live Ρουλέτα

Η live ρουλέτα είναι ένας τύπος παιχνιδιού ρουλέτας που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν ρουλέτα με έναν live ντίλερ, σε πραγματικό χρόνο. Ο ντίλερ κατευθύνει την μπάλα στον τροχό και οι παίκτες τοποθετούν τα στοιχήματά τους στον ιστότοπο του καζίνο. Η λειτουργικότητα της ρουλέτας παρέχεται από μια κάμερα, επιτρέποντας στους παίκτες να δουν πώς γυρίζει πραγματικά ο τροχός, καθώς βρίσκεται σε ένα στούντιο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ρουλέτα είναι ένα παραλλακτικό παιχνίδι που προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Τα διάφορα είδη ρουλέτας μπορούν να είναι ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά για κάθε παίκτη, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας ή τις προτιμήσεις του. Ωστόσο, αξίζει να εξοικειωθείτε με τους κανόνες κάθε συγκεκριμένου είδους ρουλέτας πριν αρχίσετε να παίζετε, ώστε να έχετε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες επιτυχίας. Στη ρουλέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες στρατηγικές για να αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης, όπως η μέθοδος Martingale.