Πλήθος κόσμου – παρά τον καύσωνα – βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, για να απολαύσει τη συναυλία της Νάσιας Κονιτοπούλου, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Φαρσάλων, μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού για τον εορτασμό της Πολιούχου των Φαρσάλων, Αγίας Παρασκευής.

Στον σύντομο χαιρετισμό του που προηγήθηκε, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου ευχαρίστησε τους συμπολίτες για την παρουσία τους, τονίζοντας πως «η Νάσια Κονιτοπούλου είναι μία τραγουδίστρια που προέρχεται από μία οικογένεια που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην παραδοσιακή μουσική της χώρας μας».

Ο κ. Εσκίογλου είπε επίσης πως «ως Δήμος Φαρσάλων ετοιμάσαμε από την ερχόμενη εβδομάδα ένα πρόγραμμα με αρκετή ποικιλία στο πλαίσιο του πολιτιστικού Αυγούστου, απλώνοντας τις δράσεις σε όλη την επαρχία. Έχουμε και το πατροπαράδοτο παζάρι μας, ενώ ακολουθήσει φυσικά η γιορτή χαλβά, για την οποία επίσης προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς.

Η ευλογία της Πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής να δίνει υγεία και δύναμη σε όλους σας και στις οικογένειές σας». Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοτικός υπάλληλος Σωκράτης Αλειφτήρας.

Ακολούθως, το κοινό απόλαυσε τα ωραιότερα θαλασσινά τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδάμε, χορέψαμε και έχουμε συντροφιά στις καλοκαιρινές μας περιπλανήσεις.

Μαζί με την Νάσια Κονιτοπούλου ήταν στο βιολί ο Βασίλης Κλουβατος, στην κιθάρα ο Γιαννούλης Μαργώνης, στο σαντούρι η Στέλλα Βαλάσση, στο μπουζούκι και στο τραγούδι ο Δημήτρης Σαββαΐδης.