Σε ένα εξαιρετικά βαρύ κλίμα τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του πρώην δημάρχου Ελασσόνας, Χρήστου Καραγιάννη στο Ασπρόχωμα Ελασσόνας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκε στον Ι.Ν. για να αποχαιρετήσει τον δήμαρχο της καρδιάς τους που “έφυγε” από τη ζωή στα 68 του χρόνια ύστερα από ολιγόμηνη μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια.

Ο εκλιπών άφησε πίσω του τη σύζυγό του Γκέλυ, την κόρη τους Θώμη, αδέλφια κι ανίψια.

Την εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων, ο αρχιμανδρίτης π. Θεόφιλος και ο π.Χρήστος.

Ανάμεσα στις παρουσίες: οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, οι πρώην Έπαρχοι Ζήσης Γιώτσας και Μαρία Μαμάρα, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος πληοψηφίας Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης, οι πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας Πέτρος Χατζήνας, Λιβαδίου Γιάννης Γκούμας, Σαρανταπόρου Θανάσης Κλεισιάρης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ντόκος, οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ Ρένα Κραλαριώτου και Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας Παναγιώτης Μωυσίδης, ο γεν. γραμ. του εργατικού κέντρου Ελασσονας Στέλιος Κιτσούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου.

elassonanews.gr