Πενήντα έξι οικιακές συσκευές (πλυντήρια, κουζίνες & ψυγεία) παρέδωσε η εταιρεία Κωτσόβολος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρισας, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» που υλοποιεί η Κωτσόβολος για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.  

Με την πολύτιμη ανταπόκριση των καταναλωτών στο κάλεσμα του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», η εταιρεία έχει στηρίξει μέχρι σήμερα 1.780 οικογένειες, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τοπικούς φορείς.

Ειδικά για τη Θεσσαλία, η Κωτσόβολος διέθεσε συνολικά 300 ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σε οικογένειες των ολικά πλημμυρισμένων περιοχών των Δήμων Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικκαίων.

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» σχεδιάστηκε για να στηρίζει ευπαθείς οικονομικά οικογένειες που έχουν ανάγκη από συσκευές πρώτης ανάγκης. Όμως δεν μένει μόνο εκεί, καθώς η Κωτσόβολος το ενεργοποίησε για να ενισχύσει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Μέσα από μια μεγάλη καμπάνια που η εταιρεία υλοποίησε το Σεπτέμβρη, κάλεσε το καταναλωτικό κοινό να δωρίσει μία συσκευή πρώτης ανάγκης που δε χρειάζεται και να συνεισφέρει έμπρακτα στους συμπολίτες μας, κάνοντας «REACT» για έναν Καλύτερο Κόσμο.

   

Σημειώνεται ότι η Κωτσόβολος ανέλαβε όλη τη διαδικασία συλλογής, φροντίδας και παράδοσης των συσκευών, μεγιστοποιώντας τον αριθμό τους μέσα από δικές της επιπλέον δωρεές.