Όπως θα επιβεβαιώσει κάθε επαγγελματίας μακιγιέρ, η υγεία της επιδερμίδας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να πετύχετε ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα. Το foundation είναι βασικό στοιχείο του μακιγιάζ που λειαίνει το δέρμα, απαλύνει τις ατέλειες και δημιουργεί έναν φίνο καμβά στον οποίο εφαρμόζονται τα περιγράμματα και τα χρώματα.

Το να βρείτε τη σωστή βάση μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Όταν επιλέγεται η λάθος απόχρωση, είναι αδύνατο να επιτύχετε καλά αποτελέσματα, με κοψίματα γύρω από τη γραμμή του σαγονιού και στο λαιμό, όπου η απόχρωση της βάσης δεν ταιριάζει με το φυσικό χρώμα του δέρματος. Το μακιγιάζ με σπασίματα και πορτοκαλί τόνους μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Όπως ένα σπίτι χρειάζεται μια αξιόπιστη βάση, το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ. Το foundation δημιουργεί τη βάση για κάθε ύφος μακιγιάζ, σε σκουρότερο τόνο δέρματος, καλύπτοντας τις ατέλειες και αφήνοντας το δέρμα λείο και αψεγάδιαστο. Ωστόσο, δεν υπάρχει η πολιτική «μία που να ταιριάζει με όλα» στην επιλογή της σωστής βάσης. Η λάθος επιλογή, κάνει εκείνη που τη φοράει να ξεχωρίζει από το πλήθος, για όλους τους λάθος λόγους.

Το Noor 1 Age Defying Foundation βελτιώνει άμεσα τη λάμψη του δέρματος χάρη στις ειδικές χρωστικές του και την έγχυση βιταμίνης C. Παρέχοντας ελαφριά έως μέτρια κάλυψη, το foundation αναπτύχθηκε από δερματολόγους για να τελειοποιεί άμεσα και να βελτιώνει την όψη του δέρματος. Αυτό το ελαφρύ υγρό foundation δημιουργεί ένα λαμπερό φινίρισμα, δίνοντας άμεσα φυσική λάμψη ενώ παράλληλα λειαίνει την υφή του δέρματος, οδηγώντας σε μια πιο λεία, πιο νεανική εμφάνιση.

 

Το Noor 1 Studio Ready είναι ένα ελαφρύ, εύκολο στην εφαρμογή, χωρίς λάδια, ανθεκτικό στον ιδρώτα προϊόν, το οποίο έχει απίστευτη διάρκεια, παρέχοντας έως και 24 ώρες σταθερό χρώμα χωρίς ραβδώσεις, ξεθώριασμα ή σπασίματα. Ανθεκτικό στην υγρασία, το foundation προσφέρει ευρέως φάσματος προστασία από ακτινοβολία UVA/UVB με SPF 15. Tο Noor 1 Studio Ready, δεν προκαλεί ερεθισμούς και ακμή και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για το λιπαρό δέρμα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Noor 1 Miracle Mousse είναι ένα ελαφρύ, αέρινο foundation σε μορφή μους που δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα κάλυψης επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η αντλία στη συσκευασία του επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα βάσης, η οποία εφαρμόζεται στο δέρμα με τα άκρα των δακτύλων ή με ειδική βούρτσα.

Το Noor 1 Age Defy είναι η φόρμουλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, που έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους, η οποία ενσωματώνει την τεχνολογία ορού, στοχεύοντας στα σκούρα στίγματα και βοηθά στην αποκατάσταση της λάμψης και της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ λειαίνει το δέρμα και απαλύνει τις κηλίδες, τις ρυτίδες και άλλες ατέλειες. Με παρατεταμένη χρήση, το Noor 1 Age Defy εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Σχεδιασμένο για ξηρό μικτό και μικτό δέρμα, αυτό το foundation προσφέρει ομοιόμορφο, φυσικό φινίρισμα με μέτρια κάλυψη έως και 24 ώρες με SPF 15. Περιέχει σταθερές χρωστικές που δεν αλλάζουν χρώμα πάνω στο δέρμα, έχει κρεμώδη σύνθεση που λειαίνει και ενυδατώνει, αφήνοντας το δέρμα με ένα νεανικό, δροσερό φινίρισμα.

Το Noor 1 Stay Matte Powder Foundation είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που παρέχει άψογη σταθερή κάλυψη, ελέγχει τη λιπαρότητα και δίνει ματ φινίρισμα για έως και 12 ώρες. Το Stay Matte Powder Foundation, τόσο ως foundation όσο και σε σκόνη, είναι κατάλληλο για χρήση μόνο του ή πάνω από ένα υγρό ή κρεμώδες foundation, δίνοντας ένα απαλό, μεταξένιο, ελαφρύ, άψογο φινίρισμα. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στον ιδρώτα και στην υγρασία, εφαρμόζεται καλύτερα με πινέλο και διατίθεται σε μια ελκυστική θήκη χρωμίου που ξαναγεμίζει.

Τέλος, το Noor 1 Moisture Tint διαθέτει τον τέλειο συνδυασμό ενυδάτωσης και ενίσχυσης της επιδερμίδας. Αυτή η μοναδική σύνθεση διατίθεται σε περισσότερες από 40 αποχρώσεις, επιτρέποντας στην κάθε μία να βρει την τέλεια απόχρωση για εκείνη. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας ενυδατικής κρέμας με το πρόσθετο πλεονέκτημα του σκουρότερου τόνου που κρύβει τις ατέλειες – καλύπτοντας αποτελεσματικά με ένα ανεπαίσθητο πέπλο τις ρυτίδες και τις κηλίδες για τέλεια ομοιόμορφη επιδερμίδα, ενώ συνδυάζει τις δράσεις ενυδάτωσης και αναπλήρωσης του δέρματος με ένα ελαφρύ υγρό foundation.

Ως πρωταθλήτρια της υπεύθυνης ομορφιάς, η Noor 1 δεσμεύεται να βοηθήσει στη σωτηρία του πλανήτη, αγκαλιάζοντας κοινωνικά υπεύθυνες και βιώσιμες επιλογές, βοηθώντας τους πελάτες της, όχι μόνο να δείχνουν υπέροχοι, αλλά και να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.