Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και οι Εκδόσεις Ηδύφωνο, διοργανώνουν τo Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 18:00, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κατσέλου “Αγάπα με όπως σ’ αγαπώ”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Μαρία Κατσέλου, η πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ Δήμητρα Μπαρδάνη και η παιδίατρος Γεωργία Νταμάγκα.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο "Αγάπα με όπως σε αγαπώ " μιλάει για το φάσμα του αυτισμού.

Γράφτηκε με πάρα πολλή αγάπη και σεβασμό για τα άτομα τα οποία αποτελούν ένα ιδιαίτερο κοινωνικό σύνολο.

Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα οικογενειών που θέλησαν να ακουστεί η φωνή τους. Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου μου είναι υπαρκτά πρόσωπα που με σθένος και τόλμη θέλησαν να ανοίξουν την καρδιά τους και την ψυχή τους για να δούμε και μεις τον αυτισμό όχι μόνο από το ιατρικό κομμάτι αλλά και το βιωματικό.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Έχει τελειώσει νηπιοβρεφοκόμος και έχει εργαστεί στο Κ.Δ.Α.Π του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος. Έχει κάνει δύο παρουσιάσεις. Η πρώτη στο πολιτιστικό κέντρο "Ο Ξενοφών"στην Αρτέμιδα και η άλλη στον σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος ".

Έχει γράψει για το βιβλίο της ο δημοσιογράφος Σωτήρης Χατζημανώλης για την εφημερίδα "Νέος Κόσμος" (neos kosmos) στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας – Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

Ρούσβελτ 59, τηλ. 2410618753