Πανηγυρίζει με τριήμερο θρησκευτικών εκδηλώσεων, το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Άρτης, στη Συνοικία Ανθούπολη, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ., θα ψαλεί ο Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, προς τιμή της Αγίας Παρθενομάρτυρος Παρασκευής.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία

Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προς τιμή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού.

Το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου, θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος και θ’ ακολουθήσει ο μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση των Αγίων Εικόνων και των τιμίων Λειψάνων του Αγίου Παντελεήμονος και της Αγίας Παρασκευής, με την τιμητική συμμετοχή της φιλαρμονικής και των νέων με τις παραδοσιακές τους στολές, της ενοριακής συντροφιάς του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου Λαρίσης και στο τέλος η αρτοκλασία.

Τέλος, το τριήμερο των λατρευτικών εκδηλώσεων τελειώνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου, το πρωί, με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.