Οι απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά συνεχίζονται και αυτό το τριήμερο στο Fashion City Outlet και κάνουν το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας εκτός από καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό!

Τα Χριστούγεννα και αυτό το τριήμερο έρχονται στο Fashion City Outlet και μαζί φέρνουν απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά! Κάθε μέρα, όλη μέρα, τα παιδιά γράφουν και ταχυδρομούν το γράμμα τους στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και φωτογραφίζονται!

Αυτή την Παρασκευή έως την Κυριακή στον κεντρικό διάδρομο του Fashion City Outlet τα παιδιά με τη βοήθεια των ανθρώπων της LEGO χτίζουν τμήματα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα τοποθετούν στο LEGO Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ζουν την αργοναυτική εκστρατεία μέσα από ατελείωτο Playmobil παιχνίδι έξω από το κατάστημα Μουστάκας που τους περιμένει η επιβλητική Αργώ.

Το Σάββατο στις 17.00 το μικρό μαγικό εργοστάσιο σοκολάτας έρχεται μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, γρίφους και χορό! Η πιο συναρπαστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία ξεκινά καθώς το Σοκολατο-ξωτικό Ερλ θα περιμένει τους μικρούς φίλους του Fashion City Outlet στο Σοκολατένιο Εργαστήρι, για να καταφέρουν όλοι μαζί να σώσουν το Εργοστάσιο Σοκολάτας και τα Χριστούγεννα από τον Μεσιέ Σοκολά! Εσύ θα τον βοηθήσεις; Θυμήσου Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται!!!

Το Σαββατοκύριακο από τις 17.00 έως τις 20.00 ο Αϊ Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους στο Χριστουγεννιάτικο ζαχαρένιο δέντρο του Fashion City Outlet!

Η εορταστική περίοδος κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας στολισμένο καθώς είναι και με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Προσφέροντας βεβαίως, πάντα στις καλύτερες τιμές όλα τα είδη των επωνύμων brands που φιλοξενεί στους χώρους του.

Γίνε και εσύ μέρος μιας υπέροχης, γιορτινής και διασκεδαστικής ατμόσφαιρας! Ενημερώσου για το εορταστικό ωράριο, το πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων και όλες τις δράσεις στην ιστοσελίδα του Fashion City Outlet .

Ακολούθησε τους λογαριασμούς στα social media για να μην χάσεις καμία από τις επόμενες δράσεις!

Fashion City Outlet

4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr