Το μεσημέρι της Τετάρτης 27/12, με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα, την ομάδα περίμενε μια πολύ ωραία έκπληξη στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

Νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του Προμηθέα, του Λαρισαϊκού και του Τοξότη επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα και γέμισαν τους χώρους με τις φωνές τους, αφού έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποσπώντας δικαίως το θερμό χειροκρότημα όλων.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠ Νομού Λάρισας κ. Μανώλης Γαραζανάκης, στον οποίο ανήκει και η πρωτοβουλία της δράσης, στον σύντομο χαιρετισμό του παρουσίασε στους παίκτες το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος, έδωσε τις ευχές του για επιτυχίες κι επιστροφή της ομάδας της «καρδιάς μας» στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απευθυνόμενος στους προπονητές της ΑΕΛ τόνισε ότι το ποδοσφαιρικό ταλέντο του κάμπου βρίσκεται σε αυτές τις ακαδημίες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μπορούν τα παιδιά να ονειρεύονται ότι κάποια στιγμή μπορούν να παίξουν στην ομάδα της πόλης τους.

Ο προπονητής κ. Παύλος Δερμιτζάκης αφού χαιρέτησε κάθε παιδί ξεχωριστά τους επισήμανε ότι αυτά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου στη Λάρισα και η μελλοντική δύναμη της ομάδας, τα ευχαρίστησε για την παρουσία τους στα Δένδρα τονίζοντας ότι το χαμόγελό τους και οι φωνές τους θα δώσουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός Θανάσης Παπαγεωργίου με τη σειρά του ευχαρίστησε τα παιδιά για την ωραία έκπληξη που τους επιφύλασσαν, ευχήθηκε καλή πρόοδο και ότι καλύτερο στη ζωή τους.

Οι παίκτες και το τεχνικό team, αφού χαιρέτησαν με τη σειρά τους κάθε ένα παιδί ξεχωριστά, τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα, αντάλλαξαν ευχές και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στο χλοοτάπητα όπου προπονούνται καθημερινά.

Η επίσκεψή των μικρών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε με μια μικρή ξενάγηση από το ιατρικό team της ομάδας, τον γιατρό κ. Γεώργιο Μπασδέκη και τον φυσικοθεραπευτή κ. Γεώργιο Ζαχαρή, στο χώρο του ιατρείου, τον οποίο κι έχουν μετατρέψει σε ένα μικρό μουσείο, εξιστορώντας στα παιδιά δείχνοντάς τους φωτογραφίες «κομμάτια» της ιστορίας της ομάδας.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο Μανώλη Γαραζανάκη, τον Γραμματέα Βασίλη Διαμαντά ,το μέλος του Δ.Σ. Γεώργιο Κόντο καθώς και τους γονείς των παιδιών ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψή τους από πλευράς διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ το μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου δίνοντάς τους υπόσχεση για επανάληψη ανάλογων δράσεων.