Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Συστημάτων Ενέργειας στις εγκαταστάσεις του Συγκροτήματος Γαιόπολις.

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Τμήματος, κκ. Γρίβας Ζαχαρίας, Ξύλου Σοφία, Παπαδήμας Γεώργιος και Τασιόπουλος Ευάγγελος, κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών στον ελάχιστο χρόνο φοίτησης, και γι’ αυτό αξίζουν διπλά συγχαρητήρια.

Είναι δε ενθαρρυντικό, και τιμά το Τμήμα, το γεγονός ότι όλοι έχουν ήδη βρει εργασία στην ελληνική αγορά σε αντικείμενο συναφές με το πτυχίο των σπουδών τους.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων, o Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογίας, Καθηγητής Η. Σάββας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Συστημάτων Ενέργειας, Καθηγητής Σ. Ζαούτσος, τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος κκ. Σ. Βαγρόπουλος, Θ. Θεοδοσίου, Σ. Κωτσόπουλος, Β. Νταφόπουλος, Ε. Παπαγεωργίου & Ν. Παπανδριανός, τα μέλη του Διοικητικού Προσωπικού κκ. Ζ. Βαϊούλη, Δ. Μπισίλκα & Β. Πουρνάρας.

Το Τμήμα συγχαίρει θερμά τους αποφοίτους του, και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.