Ορκίστηκαν, ενώπιον του Δημάρχου κ. Γεωργίου Μανώλη, δύο νέοι νεοδιορισθέντες μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο, επιτυχόντες σε σχετικούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για την κα Ευανθία Λουκά, ειδικότητας ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και τον κ. Θεόδωρο Τριανταφυλλόπουλο, οικογενειακό βοηθό από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".

Οι δύο νέοι υπάλληλοι αφού έθεσαν το χέρι τους στο Ιερό Ευαγγέλιο έδωσαν τον εξής όρκο: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους και να εκπληρώνω ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου».

Ακολούθως, τοποθετήθηκαν ως εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία και στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" στους Γόννους.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Δήμο μας, καθώς προχωρήσαμε στην πρόσληψη δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων μέσα από τις προκηρύξεις 13Κ/2021 και την 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ. Μία έμπειρη τοπογράφος μηχανικός και ένας οικογενειακός βοηθός αναμένεται να ενισχύσουν τις αντίστοχες υπηρεσίες μας, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των σχεδιασμών και προγραμμάτων του Δήμου. Θέλω να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να έχουν μια ευδόκιμη και παραγωγική θητεία.

Τέλος, θέλω να υπενθυμίσω ότι, σύντομα, με την ολοκλήρωση κάποιων απαραίτητων διαδικασιών, στο μόνιμο έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας θα προστεθούν από τον ίδιο διαγωνισμό (13Κ/2021), δύο ακόμη υπάλληλοι, ειδικότητας ΠΕ Οικονομολόγων και ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.

Προχωράμε, διεκδικώντας μέσα από τον πολυετή και ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων την σταθερή ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, προκειμένου ένας μικρός Δήμος, όπως ο δικός μας, να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας προς όφελος των συνδημοτών μας".