Έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του προγράμματος "Με θέα το Αιγαίο".

Ονειρεμένες μουσικές στιγμές απόλαυσε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία του Καστρί Λουτρό στη συναυλία του ελληνικού συγκροτήματος ΟΝΙΡΑΜΑ.
όπως υπολογίζεται περίπου 2.000 άνθρωποι, έζησαν αυτή την εκπληκτική εμπειρία.

Το μακροβιότερο εν ενεργεία μουσικό συγκρότημα, χάρισε παλιές και νέες αγαπημένες επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Με τη συγκεκριμένη συναυλία, έλαβε τέλος το φετινό Φεστιβάλ "Με θέα το Αιγαίο", όπου συμπεριλάμβανε πλούσιες και πολυποίκιλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών και έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους κατοίκους, επισκέπτες και παραθεριστές των περιοχών.

Τη συναυλία κάλυψε υγειονομικά η ΕΟΔΥΑ Λάρισας.

Προσέφεραν σε όλη την περιοχή ανάσες ψυχαγωγίας, τόνωσαν την τοπική οικονομία και προσέδωσαν προστιθέμενη αξία στην τουριστική προβολή των παραλίων των Δήμων Τεμπών και Αγιάς.

Τη συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας,Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, οι πρόεδροι των τοπικών συλλόγων κ. Γιαννακόπουλος και κ. Γελαδάρης και πλήθος κατοίκων, επισκεπτών και παραθεριστών.