Με την παρουσία στελεχών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, του Δήμου Λαρισαίων και εκπροσώπων φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε η Απολογιστική Εκδήλωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά, καθώς με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκε η θητεία 2021 - 2023. 

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια αναλυτική παρουσίαση, πάνω στο έργο που υλοποιήθηκε από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στην δεύτερη θητεία του οργάνου, από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Φωτεινή Μυσιρλή, τον Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Χατιλάρη, την Γραμματέα κ. Κυριακή Τσιαντού, τον Υπεύθυνο Οικονομικών κ. Αχιλλέα Κυρίτση και την Εκπρόσωπο Τύπου κ. Δήμητρα Σιέρρα

Ειδική αναφορά έγινε στις συνεργασίες που είχε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας τα τελευταία χρόνια με όργανα της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης και μεγάλους φορείς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, στην δημιουργία ενός Κέντρου Νεολαίας στην πόλη της Λάρισας, καθώς και στις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων. 

 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν:

Εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Εξωστρέφειας κ. Φώτης Τζατζάκης, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων & Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Απόστολος Καλογιάννης, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων κ. Τέση Μπρούμα

Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Βαγγέλης Παπαλέξης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φροντίδας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων κ. Ευρυδίκη Γούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Τσουμάνης, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος κ. Ελένη Ξυνοπούλου και εκπρόσωποι φορέων της Λάρισας. 

   

 «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε! Μια θητεία που υλοποιήθηκε μια πλειάδα δράσεων και παρεμβάσεων για τους νέους και τις νέες του Δήμου Λαρισαίων, με προσήλωση, πάθος και αγάπη. 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, στον πρ. Δήμαρχο Λαρισαίων, στον πρ. Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, στην Διευθύντρια Παιδείας, στην Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, στις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, στους φορείς της πόλης μας για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο δύσκολο έργο μας! Τους είχαμε συμμάχους όλα αυτά τα χρόνια!  

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους τους νέους που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας!   

Η Φωνή μας Μετράει!