Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο στα πεπραγμένα της θητείας του απερχόμενου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ζητά ο περιφερεικαός σύμβουλος της παράταξης Τσιλιμίγκα Κώστας Καραμπάτσας. Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει:

Στην τελευταία μου ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας, ασκώντας κριτική στην Περιφερειακή Αρχή του κ. Αγοραστού και στα πλαίσια της αρχής «διαφάνεια παντού, διαφάνεια για πάντα, διαφάνεια για όλους και για όλα», τόνισα την ανάγκη η νέα Περιφερειακή Αρχή του κ. Κουρέτα να προκαλέσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στα πεπραγμένα της θητείας του κ. Αγοραστού από διεθνείς οίκους και από ορκωτούς λογιστές προκειμένου να μην παραμείνει οποιαδήποτε σκιά στην αυτοδιοίκηση».

Επίσης ο σύμβουλος επαναφέρει το θέμα επαναλειτουργίας του πολιτικού αεροδρομίου της Λάρισας, αναφέροντας τα εξής:
Πάλι στην χθεσινή τελευταία μου ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναφέρθηκα στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και στην ανάγκη της επαναλειτουργίας του πολιτικού αεροδρομίου Λάρισας που πρέπει να δρομολογηθεί από την καινούργια Περιφερειακή Αρχή του κ. Κουρέτα.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr