Μετά και την τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Λάρισας συγκροτούνται σε Σώμα οι τομείς εργασίας με την σύνθεση όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω και σύμφωνα με τις κυρίαρχες ανάγκες που καταγράφονται στο Νομό μας.

Επιπλέον γίνεται γνωστό σε όλους ότι καταρχήν στη συνεδρίαση επελέγησαν οι Επικεφαλής των τομέων και σε δεύτερο, αλλά άμεσο χρόνο κάθε Τομέας οφείλει να απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε μέλη του κινήματος που έχουν εκφράσει επιθυμία αλλά και έχουν την επάρκεια να συνδράμουν.

Οι Υπεύθυνοι του εκάστοτε τομέα θα έχουν την κυρίαρχη ευθύνη της ανάδειξης των προβλημάτων των συμπολιτών μας, μέσω εισηγήσεων προς το σώμα της Νομαρχιακής Επιτροπής και κατόπιν προς τα κεντρικά όργανα του κόμματος. Χρέος μας είναι η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα και η προβολή των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας με παράλληλη επικοινωνία στην κεντρική διοίκηση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, θα συνεχίσει το έργο της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο Νομό, με σοβαρότητα και ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και με γνώμονα το ηχηρό μήνυμα για δημοκρατική ανατροπή και πολιτική αυτονομία.

ΤΟΜΕΙΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ / ΜΜΕ: ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ: ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ NΙΚΟΣ, ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: ΣΚΥΒΑΛΙΔΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ: ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ

ΥΠΟΔΟΜΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΣΑΜAΡΙΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ

ΥΓΕΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: ΚΑΜΑΤΕΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ / ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ: ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ