Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Οργανωτικής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων «Οι Νέοι ψηφίζουν, οι Νέοι αποφασίζουν» το Σάββατο 13/5/2023 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Μόλις λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας πραγματοποίησαν δράση κινητοποίησης των νέων για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Νέοι και νέες της πόλης είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε καίριες και σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή και την αποστροφή, αντίστοιχα, των νέων από τα κοινά και τις εκλογές.

Επίσης, όσοι προσήλθαν γνώρισαν και ενημερώθηκαν για τη δράση και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και την διαδικασία της εγγραφής τους στο Μητρώο Νέων Πολιτών.

Οι απαντήσεις των νέων έχουν καταγραφεί και πρόκειται να αξιοποιηθούν, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας να προσπαθήσει να βελτιώσει τη ζωή των νέων πολιτών και να ενισχύσει τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας ευχαριστεί θερμά όλους τους νέους και τις νέες της πόλης μας για τη μεγάλη προσέλευση και τη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία!