Εκδήλωση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία Λάρισας το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ με τη συνδιοργάνωση του Κοινωνικού Εθελοντικού Δικτύου #κανείς μόνος», της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Λαρισαίων.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα μικρά παιδιά του Εργαστηρίου Ζωής του ΟΚΑΝΑ με παράσταση, ενώ και τα παιδιά του 5ου λυκείου Λάρισας συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Οι Λαρισαίοι έστειλαν μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Χαιρετισμό, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών απηύθυναν στην εκδήλωση η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, ο κ. Πινακάς εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Δημήτρης Δεληγιάννης από τον δήμο Λαρισαίων, η κ. Σοφία Σαρμά από το τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη και ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Θάνος Κουτσούκης.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης και καθιστική διαμαρτυρία.

ertnews.gr